Ageeth Frey

Geloof niet alles wat je denkt maar vertrouw op wat je voelt!

Over Ageeth Frey

Als kind heb ik me altijd anders en erg onzeker gevoeld. Toen ik 6 jaar was kreeg ik een fiets ongeluk waarbij er bij mij een schedelbasisfractuur werd geconstateerd. Gevolg hiervan is dat ik gehoorschade heb opgelopen. Hierdoor werd het gevoel er niet bij te horen in mij versterkt.
In mijn jonge levensjaren volgde nog weer een periode met lichamelijk tegenslagen, migraine, hernia, huidkanker, een melanoom en op mijn 46e jaar moest ik twee heupoperaties ondergaan. Naar mate ik ouder werd kreeg ik geleidelijk steeds meer lichamelijke klachten. Ook een paar heftige gebeurtenissen kwamen op mijn pad. Een burn-out volgde. Ik voelde me stuurloos en doelloos door het leven gaan. Ik had weinig contact met mijn lichaam en wist niet wie ik was en wat ik wilde met mijn leven. De batterij was schoon leeg.

Lange tijd was ik op zoek naar mezelf. Het verlangen en de noodzaak om mij zelf te hervinden en te herpakken werd met de dag groter. Ik moest en wilde aan de slag met mijzelf. Tijdens mijn zoektocht kwamen er een aantal inspirerende leraren, coaches en trainers op mijn pad.

Ik ben vervolgens diverse trainingen en opleidingen gaan volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik leerde hoe ik zelf mijn leven kon creëren en wat mijn kernwaarden zijn. Ik leerde mijn blokkades en (on)bewuste patronen aan te kijken en op te ruimen. Ik leerde hoe mijn brein voor en tegen mij werkt, en ik leerde welke energetische boodschap er zat achter mijn lichamelijke tegenslagen. Gevolg hiervan is dat ik meer inzicht heb gekregen in wie ik ben, en wat mijn lichaam mij wil vertellen. En zo is er voor mij innerlijke rust en vrede ontstaan. Ik ontdekte dat mijn lichaam veel wijsheid in pacht heeft, en ik omarmde mijn perfecties en imperfecties. Ik ervaar nu dat alles met elkaar energetisch verbonden is. Echter, wat ik zie is dat we ons lichaam vaak negeren doordat we voortdurend in ons hoofd zitten. We leven veelal vanuit een vernauwd bewustzijn.

Mijn vele nieuwe inzichten en ervaringen hebben ertoe geleid dat alles in mijn leven ging stromen. Ik werd gevraagd als assistent-trainer bij een NLP-opleiding. Hierdoor heb ik verder kunnen werken aan mijn intuïtieve ontwikkeling en healing. En ook werken met systemische opstellingen gaven mij vele nieuwe inzichten. Ik maakte een verre reis waar ik van droomde, ik creëerde een ander nieuw leven dat bij mij paste en veranderde van woonomgeving.

Iedereen

verdient een mooi een gelukkig leven!

Image
Image
Image
Image

Ik geloof

dat ieder mens vanuit zijn eigen kracht en potentie een gelukkig en mooi leven zelf kan creëren

Over Frey & Frey

Naast mijn werk als holistisch, intuïtief en systemisch coach, ben ik ruim 20 jaar werkzaam in de schuldhulpverlening. Ik begeleid mensen met financiële problemen. Financiële problemen ontstaan vaak als je mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel uit balans bent. De financiële huishouding laat te wensen over en je bent aan het overleven. Je raakt het overzicht kwijt en voelt je hierdoor radeloos.

Door mijn levenspad op een andere wijze te belichten, mijn bewustwording te verruimen, kon ik verbinding maken met mijn hart en mijn passie. En zo is de samenwerking met mijn zus Petra ontstaan. Die geheel op haar eigen wijze haar pad heeft bewandeld en ook geïnspireerd raakte. We hebben allebei dezelfde opleidingen genoten met betrekking tot NLP en systemisch holistisch coachen. We kwamen beide in een FLOW terecht waardoor we elkaar optimaal konden motiveren en inspireren.

Doordat wij onze kwaliteiten en krachten gingen bundelen ontstond er een prachtig concept, Frey & Frey. Door onze expertise en levenservaringen, en het pad dat wij samen als zussen bewandelen, ontdekten we onze gezamenlijke missie.

Wij gunnen het iedereen om vanuit eigen kracht, innerlijke rust en vrijheid een leven te creëren zoals je dat zelf wilt! Een leven vanuit vrijheid jouw essentie en jouw waarheid!

Wil jij hier meer over weten, en spreekt mijn levensverhaal jou aan, neem dan vrijblijvend contact met mij/ons op.

Ageeth