Petra Frey

Jij bent het waard om een mooi leven te leiden, en dat kan jij zelf creëren!

Over Petra Frey

Ruim 30 jaar heb ik in de Retail gewerkt bij grote professionele internationale bedrijven. Ik heb hierin ruime werkervaring opgedaan en ik heb het altijd heel intrigerend gevonden om met mensen samen te werken. In mijn jonge jaren koos ik voor de Hbo-opleiding Human Resources, omdat ik het toen al heel boeiend vond hoe mensen en organisaties werken en samenwerken. Na het afronden van mijn opleiding kwam ik als leidinggevende in verschillende functies bij grote professionele en internationale bedrijven terecht. Hier heb ik ontzettend veel geleerd en ik merkte dat ik altijd op zoek ging naar de kwaliteiten van mensen. Zo kon ik iemand in z’n kracht zetten, beter samenwerken, maar ook teams samenstellen met mensen die elkaar in hun kwaliteiten complementeerden. Ik merkte dat als ik op die manier een team samenstelde, dat het team dan stond als een huis en super mooie prestaties leverde. Alles kwam in een flow, een positieve spiraal. Daar werden niet alleen de teamleden, maar ook ikzelf en de organisatie heel blij van. Op die manier droeg ik met groot succes altijd bij aan de missie van de organisatie.

Door deze successen werd ik al snel gevraagd voor andere projecten binnen de organisatie maar ook voor het ontwikkelen en geven van trainingen. Als train de trainer heb ik trainingen en workshops mogen ontwikkelen en implementeren binnen de organisaties. Ik merkte dat dit mij heel goed af ging en dat kwam omdat ik mijn specifieke kernkwaliteiten kwijt kon ik in deze functies en rollen. Ik heb daar veel meters in gemaakt en ik weet daar dus veel van. Het is een passie van mij om te mogen creëren, verbinden en organiseren en mijn communicatiekracht helpt mij hierin om ook echt succesvol te zijn.

Iedereen

verdient een mooi en gelukkig leven!

Image
Image
Image
Image

Ik geloof

dat ieder mens vanuit zijn eigen kracht en potentie een gelukkig en mooi leven zelf kan creëren

Over Frey & Frey

In 2016 kwamen er een paar heftige gebeurtenissen op mijn levenspad. En hoewel ik alles goed voor elkaar had, een leuk eigen huis, een leuke en goede baan en een auto van de zaak, kwam ik tot besef dat ik helemaal leeg was. De batterij was schoon leeg. Gevolg was een burn-out.

Ik moest aan de slag met mij zelf, en die kans heb ik vanuit een noodzaak maar ook zeker vanuit een verlangen, met beide handen aangepakt. Ik ben trainingen en opleidingen gaan volgen op gebied van persoonlijke zelfontwikkeling. Ik leerde hoe ik zelf mijn leven opnieuw kon creëren, wat mijn kernwaarden zijn en hoe de wet van de aantrekking werkt. Ik heb blokkades en (on)bewuste patronen opgeruimd en ik merkte dat alles nog meer ging stromen. En een ding wist ik heel zeker, ik kan zelf creëren, het werd nu tijd om mijn eigen keuzes te maken en mijn eigen onderneming te starten. Iets dat ik van kinds af aan altijd al wilde. Ik ging doelen stellen en al snel kwam ik in een flow terecht. Ik werd gevraagd als assistent-trainer bij een NLP-opleiding, ik maakte die verre reis waar ik lang van droomde, en ik ging op zoek naar een ander huis. Kortom, ik creëerde een ander nieuw leven dat helemaal bij mij past, en daarbij kwamen precies de juiste mensen op mijn pad. Ik stopte met mijn baan en voor mij werd een grote droom zichtbaar. Als zelfstandig ondernemer mijn en ons eigen onderneming opzetten. En zo werd Frey & Frey geboren. Samen met Ageeth is dit een droom die uit is gekomen.

Onze missie is om vanuit onze eigen kwaliteiten en passie andere mensen te inspireren om hun eigen mooiste leven te creëren. Maar wij zien dat veel mensen zoekende zijn, op de automatische piloot leven, of vaak ook echt vastlopen en daardoor burn-out raken. Veel mensen missen zingeving en meten zichzelf met de buitenwereld. Ze zitten vast in patronen en ondervinden blokkades waardoor hun leven niet kan stromen.

Daarom bieden wij bij Frey & Frey onze (levens)expertise aan in de vorm van trainingen en persoonlijke begeleiding vanuit 5D. Zodat wij mensen, teams en ook organisaties kunnen helpen om vanuit eigen authentieke kracht hun volle potentieel weer kunnen te gaan benutten. De afgelopen jaren hebben we al veel mensen mogen begeleiden om doelen te stellen vanuit hun hart, keuzes te maken en om blokkades op te lossen en patronen te doorbreken, om zo hun leven weer in flow te brengen.
Wij hebben als Frey & Frey de systemische visie dat alles met elkaar verbonden is en dat er één universele kracht is die ons dient! En vanuit dit holistisch 5D oogpunt hebben wij onze programma’s en trainingen opgezet.

Wij gunnen het iedereen om vanuit kracht, innerlijke rust en vrijheid een leven te creëren zoals jij dat zelf wilt. Een leven vanuit vrijheid jouw essentie jouw waarheid!

Wil je hier meer over weten, en spreekt mijn levensverhaal jou aan, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Petra